Søg

Bogføring og Årsafslutning - Kompendium

Bogføring og Årsafslutning - Kompendium forside
ISBN:8790328655
Forfatter:
Forlag:
Udgivet:2008 
Beskrivelse:  

Dette kompendium er udarbejdet med henblik på at skulle kunne anvendes som et praktisk hjælperedskab på HA-, HD- og merkonom studiet og andre studier med tilsvarende pensum i basal driftsøkonomi samt Erhvervsøkonomi. Derudover kan studerende på HH (Handelsskolen) ligeledes få stor gavn ved anvendelse af kompendiet i faget Erhvervsøkonomi. 

Endvidere kan kompendiet anvendes af bogholdere og andre økonomimedarbejdere i virksomheder i forbindelse med forskellige dagligdagssituationer. Kompendiet er ligeledes anvendeligt for nystartede revisorer. 

Området bogføring/årsafslutning kan for mange virke svært, idet visse af relationerne og sammenhængene i det dobbelt bogholderis system kan virke ulogiske. 

Dette kompendium har derfor til formål at beskrive teknikken omkring bogføring og årsafslutning samt at give gode råd til, hvordan bogføring og årsafslutning kan systematiseres i praksis så vel som til eksamen herunder at skabe en forståelse for logikken bag det dobbelt bogholderis system. 

Kompendiet indeholder ligeledes et stort antal eksempler (over 40 eksempler) og kan derfor anvendes som opslagsværk ved bogføring af specifikke transaktioner. Afslutningsvis indeholder kompendiet et antal opgaver af forskellige sværhedsgrader, som kan anvendes til øvelse og træning. Kompendiet indeholder ligeledes løsninger til de stillede opgaver.

Køb bogen brugt. Vælg stand:

Middel

DKK 71,00

kurv

Køb bogen som ny:

Ny

DKK 119,00

kurv


Kontakt

BookUniBook ApS
Masnedøgade 17, 3. tv.
2100 København Ø
CVR: 34891834
Support: info@bookunibook.com