Søg

Finansiering - Kompendium

Chresten Koed & Michael Nielsen

Finansiering - Kompendium forside
ISBN:9788790328245
Forfatter: Chresten Koed & Michael Nielsen
Forlag:
Udgivet:2013 
Beskrivelse:  

Dette kompendium er udarbejdet med henblik på at skulle kunne anvendes som hjælperedskab på HD-, HA-, cand.merc.-, og Polit.-studiet samt andre studier med tilsvarende pensum i Finansiering.

Finansiering er for mange et nyt og omfangsrigt område som derfor virker svært. I de gængse lærebøger er der en omfattende og detaljeret beskrivelse af teorien bag finansiering. For den enkelte studerende har det betydet, at det er svært at tilegne sig det nødvendige overblik samt få indblik i hvorledes teorien bliver omsat til praktiske beregninger.

Målet med dette kompendium er at give de studerende et overblik over de relevante hovedområder inden for finansiering. Da kompendiet ikke er skrevet mod én snæver gruppe af studerende, men har til formål at dække så bredt som muligt, vil hele kompendiet ikke være pensum for alle de ovennævnte studieretninger.

Kompendiet er udgivet af ASPIRI A/S, der er en manduktions- og forlagsvirksomhed, som har udbudt eksamensforberedende kurser siden 1993. Vores kurser har hjulpet mere end 200.000 kursister sikkert gennem eksamenerne på HD, Akademiuddannelsen, cand.merc., HA, negot, finansøkonom, statskundskab, polit, jura, gymnasiale og mange andre uddannelser.

Køb bogen brugt. Vælg stand:


Køb bogen som ny:

Ny

DKK 249,00

kurv


Kontakt

BookUniBook ApS
Masnedøgade 17, 3. tv.
2100 København Ø
CVR: 34891834
Support: info@bookunibook.com