Søg

Kompendium i Organisationsteori

Kompendium i Organisationsteori forside
ISBN:9788790328962
Forfatter:
Forlag:Aspiri
Udgivet:2011 
Beskrivelse:  

Dette kompendium er henvendt til studier, hvor grundlæggende organisationsteori indgår som pensum herunder HA, HD, Akademiuddannelser samt en lang række humanistiske og tekniske udannelser.


Kompendiet indeholder en gennemgang og behandling af en række af de mest anvendte teorier og modeller indenfor det teorifelt, der samlet set kan benævnes "organisationsteori". Kompendiets indhold er valgt og vægtet med henblik på at sikre den bredest mulige dækning af det gængse pensum på diverse uddannelser, hvor dette fagområde indgår.


Kompendiet giver i sin helhed et godt overblik over organisationsteori. De enkelte kapitler kan dog også læses seperat, og det er ikke en forudsætning, at man læser kapitlerne i indholdsfortegnelsens anførte rækkefølge. Der vil løbende blive foretaget henvisninger til andre afsnit eller kapitler i kompendiet i det omfang at læsning heraf vurderes at være central for læserens samlede forståelse af det konkrete afsnit.


Kompendiets kapitler er opbygget således, at der for læsere uden indgående kendskab til organisationsteori vil være stor værdi i at læse hvert kapitel i sin helhed. Dog er det for læsere med et mere indgående kendskab til organisationsteori også muligt at anvende kompendiet som opslagsværk eller til anden sporadisk opdatering i forhold til forskellige teoretiske delområder.

Køb bogen brugt. Vælg stand:


Køb bogen som ny:

Ny

DKK 199,00

kurv


Kontakt

BookUniBook ApS
Masnedøgade 17, 3. tv.
2100 København Ø
CVR: 34891834
Support: info@bookunibook.com