Om BookUniBook.com

BookUniBook.com gør studerendes handel med brugte studiebøger lettere!
BookUniBook.com ønsker at optimere og effektivisere studerendes handel med brugte studiebøger gennem vores online platform. Platformens priser er baseret på markedspriser, som korrigeres med udgangspunkt i en brugtrabat og den enkelte bogs stand. Vores partner i form af Danmarks største online boghandel, Saxo.com, stiller markedspriserne til rådighed.
Vores model sikrer, at sælger modtager en attraktiv pris for sine studiebøger, samtidig med, at køber kan erhverve brugte studiebøger til konkurrencedygtige priser. Vores mission er klar – Du skal gennemføre en videregående uddannelse, uden at spilde hårdt tjente penge på studiebøger! 

Enkelt og effektivt


Vores fokus er på løbende at skabe de bedste og mest optimale rammer for studerendes handel med brugte studiebøger. Vi tilbyder eksempelvis:
• Let søgning blandt bogtitler ved hjælp af vores ISBN-database. 

• Transparent og gennemskuelig handelsproces med baggrund i den udviklede platform. 

• Ingen direkte kontakt og forhandling mellem køber og sælger. 

• Et kompetent mellemled i transaktionen, som sikrer at betaling og levering sker korrekt. 

• Effektiv leveringsprocedure med udgangspunkt i platformens leveringssystem. 

• Gratis fragt.

Vores forretning


Vores medarbejderstab består af unge og engagerede personer, som vil gøre deres bedste for at give dig en god købsoplevelse på BookUniBook.com. Flere af medarbejderne er studerende på videregående uddannelser, som har et tæt forhold til målgruppen. 


 


Kontakt

BookUniBook ApS
Masnedøgade 17, 3. tv.
2100 København Ø
CVR: 34891834
Support: info@bookunibook.com